Γρήγορο internet COSMOTE VDSL έως 50 Mbps αποκτούν άμεσα 26 απομακρυσμένοι οικισμοί της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενώ περισσότεροι οικισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.

Συνολικά, εντός Δεκεμβρίου πάνω από 250 οικισμοί σε όλη την Ελλάδα αποκτούν πρόσβαση στις δυνατότητες του γρήγορου σταθερού απεριόριστου internet ενώ έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2017 ο αριθμός τους θα ανέλθει στους 2.247 οικισμούς.

Αναλυτικά οι οικισμοί που αποκτούν άμεσα γρήγορο internet COSMOTE VDSL στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:

Π.Ε.

Δήμος

Περιοχές

Γρεβενών

Γρεβενών

Κρανέα, Κοσμάτιον, Καληράχη, Ζάκας, Μαυρονόρος

Κοζάνης

Βοΐου

Βυθός, Κορυφή, Ομαλή, Ανθοχώριον, Βροντή, Σισάνιον, Δρυόβουνον, Αλιάκμων, Καλονέριον

Εορδαίας

Κρυόβρυση

Φλώρινας

Αμυνταίου

Ασπρόγεια, Ανάργυροι, Λιμνοχώριον, Βαλτόνερα, Πεδινόν

Φλώρινας

Άνω Καλλινίκη, Μεσόκαμπος, Μεσοχώριον, Μαρίνα, Πολυπλάτανον, Αγία Παρασκευή

Οφέλη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Οι νέες ευρυζωνικές ταχύτητες αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα πολιτών και τοπικών επιχειρήσεων, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας. Με τις ταχύτητες COSMOTE VDSL έως 50 Mbps, οι συνδρομητές σταθερής θα μπορούν να είναι πάντα ενημερωμένοι, να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) χωρίς καμία διακοπή, να ανταλλάσουν μεγάλα αρχεία σε ελάχιστο χρόνο, να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για επιχειρήσεις, αλλά και να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία internet όταν είναι online πολλές συσκευές ταυτόχρονα.