Δ. Μακεδονία: Φυσικό Αέριο και μετεγκαταστάσεις σε σύσκεψη στην Αθήνα

13 Ιουνίου 2017
13:15
Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη για το θέμα της έλευσης του Φυσικού Αερίου στη Δυτική Μακεδονία, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρουσία του υπουργού Γιώργου Σταθάκη, του περιφερειάρχη, Θεόδωρου Καρυπίδη και εκπροσώπων της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ), στο πλαίσιο της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης και μνημονίου συνεργασίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο περιθώριο της συνάντησης αυτής θα συζητηθεί και το θέμα της μετεγκατάστασης των Αναργύρων, μετά τις κατολισθήσεις των ορυχείων του Αμυνταίου. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί επίσης και νέα συνέλευση στους Αναργύρους, με τη συμμετοχή και των δημάρχων Αμυνταίου και Εορδαίας, αλλά και της ΑΝΚΟ, για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της μετεγκατάστασης, μετά την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού που ανακοίνωσε  ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, την περασμένη Κυριακή στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων.

ΠΗΓΗ https://energypress.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.