Εορδαία: Ένα πολυεθνικό ταξίδι με κούκλες

16 Ιουνίου 2017
12:43
Κανένα σχόλιο

Τις εμπειρίες από το ταξίδι τους, μέσω της δράσης « Μια κούκλα ψάχνει φίλους από μακριά» του Ευρωπαϊκού προγράμματος e- twinning, με συνοδοιπόρους σχολεία από την Γεωργία, την Αρμενία, την Ρουμανία και την Μολδαβία, κατέθεσαν χθες στην λήξη του προγράμματος μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 1ο Νηπιαγωγείο και 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου καθώς και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. Τα προαναφερόμενα Σχολεία μαζί με εκείνο της Μάρπησσας Πάρου, εκπροσώπησαν την χώρα μας στο πρόγραμμα αυτό με την κατασκευή μιας κούκλας από κάθε Σχολείο, στο «σώμα» της οποίας πρόσθεσαν στοιχεία του τοπικού Πολιτισμού, και μέσω διαδικτύου η ταχυδρομείου, η κούκλα έφθανε σε κάθε συμμετέχουσα χώρα, σε κάθε Σχολείο, που όφειλε να ανταποδώσει με την δική του
κούκλα. Συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων, απόκτηση γνώσεων, εξωστρέφεια, ήταν τα βασικά ζητούμενα του προγράμματος αυτού

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.