Η δύναμη του θεάτρου σε μια ακόμη παρουσίαση των θεατρικών εργαστηρίων ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Κοζάνης. Οι σπουδαστές του Β’ Κύκλου των θεατρικών εργαστηρίων γίνονται ένα «μπουκέτο» θεατρικής δημιουργίας και έκφρασης σε ένα ταξίδι με λόγια, φωνές, τραγούδια, αγκαλιές, κινήσεις, χορούς και άνθη, πολλά άνθη.

Στη θεατρική παρουσίασή τους κείμενα που συγκίνησαν τους σπουδαστές για τη συντροφικότητα, τη μητρότητα, τα θέλω, τις αγωνίες, τη φυγή, την απλότητα και το παραμύθι της ζωής γίνονται ένα μπλεγμένο κουβάρι έντονων συναισθημάτων. Τα βλέμματα, τα σώματα, οι εικόνες και οι μουσικές γίνονται γέφυρες μεταξύ των κειμένων των σπουδαστών σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι προσωπικής έκφρασης και ανθρώπινων σχέσεων.

Στα θεατρικά εργαστήρια ενηλικών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, το θέατρο γίνεται για όσους το αγαπούν μέσο έκφρασης, τόπος αλλαγών και ανταλλαγών με τρόπο συν-δημιουργικό. Απόψε, Δευτέρα 26/6/2017 σε μια διπλή παρουσίαση στις 9:15μ.μ. και στις 10:30μ.μ. στην αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης, οι σπουδαστές του Β’ κύκλου σπουδών αλλάζουν τη ζωή τους επί σκηνής.

Β΄ Κύκλος Θεατρικών Εργαστηρίων Ενηλίκων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Σκηνοθεσία: Σοφία Αντωνίου, Ελένη Δημοπούλου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ελένη Δημοπούλου

Επιμέλεια Κειμένων: Σέβη Κωνσταντινίδου – Όλγα Ευθυμιάδου

Φωτογραφία: Γρηγόρης Δάλλης

Συμμετέχουν: Νένα Μιχαηλίδου, Ντίνα Σαρουσαββίδου, Ανδριάνα Γιδαροπούλου, Μαρία Ορτουλίδου, Φωτεινή Σιόλα, Δώρα Σκαρκαλά, Πάνος Αρέτης, Εύη Κατσίκα, Δέσποινα Κοτενίδου, Βάσω Παπαθανασίου

Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα: 24610 24062, 6987991949

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Είσοδος Ελεύθερη