ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με θέμα “Computational Design”

27 Ιουνίου 2017
09:51

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διάλεξη της Δρ Ιωάννας Συμεωνίδου με θέμα “Computational Design”.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Σχεδιασμό Προϊόντων και Συστημάτων (msc-pds.teiwm.gr – M.Sc. in Product Design and Systems).
Η Δρ Ιωάννα Συμεωνίδου είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, με ειδίκευση στην ψηφιακή σχεδίαση και τις εφαρμογές της. Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ με Άριστα και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Architectural Association στο Λονδίνο εστιάζοντας στην διαθεματική έρευνα των Αναδυόμενων Τεχνολογιών στο Σχεδιασμό (Emergent Technologies and Design). Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό με ψηφιακά μέσα για αρχιτεκτονικές, βιομηχανικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές, τη διδασκαλία ψηφιακών τεχνολογιών και έχει εργαστεί σε σημαντικά γραφεία της Ευρώπης.
Το σύνολο των συμμετεχόντων που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση γνώρισαν τις νέες τάσεις που επικρατούν στο ευρύτερο χώρου του design μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών τόσο σε ερευνητικό, όσο και σε βιομηχανικό επίπεδο.

Ένα σχόλιο

  • Το ΤΕΙ Δυτικης Μακεδονίας ηταν το 1ο τριτοβαθμιο ιδρυμα στην χωρα που δημιουργησε υποδομες ηλεκτρονικου σχεδιαστηριου και διδαξε ηλεκτρονικη σχεδιαση το ακαδημαικο ετος 1993_1994 στο ΓΕΩΠΕ και αμεσως μετα στους Μηχανικους Βιομηχανικου Σχεδιασμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.