Ένταση μεταξύ Τσακνή και Ραχήλ: «Σκάσε επιτέλους -Είστε ξετσίπωτοι» (Bίντεο & Φωτογραφίες_

3 Ιουλίου 2017
14:50

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενοι, καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας και η Ραχήλ Μακρή, που είχαν στηρίξει τον «αγώνα» των εργαζομένων το 2013, όταν και έκλεισε η ΕΡΤ.

Μετά το τρισάγιο έγιναν τα αποκαλυπτήρια μνημείου που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος. Εισαγωγικό χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Ένταση υπήρξε όταν κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του γενικού γραμματέα ενημέρωσης και επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ, αλλά και η Ραχήλ Μακρή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την παρουσία τους, ενώ υπήρξαν και κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις.

Τον πρόεδρο της ΕΡΤ διέκοπτε η Ραχήλ Μακρή, φωνάζοντας παρατεταμένα: «Είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ».

Τότε ο κ. Τσακνής δεν άντεξε και φανερά εκνευρισμένος είπε στη Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε τον σκασμό επιτέλους; Βγάλτε το σκασμό! Σκάσε, σκάσε!».

Το σάιτ της ΕΡΤ κάλυψε το θέμα με τον τίτλο «Τρισάγιο και αποκάλυψη μνημείου στην ΕΡΤ για όσους “έφυγαν” τη διετία 2013-2015»!

Πηγή: Τραγελαφικά σκηνικά Τσακνή και Ραχήλ: «Σκάσε επιτέλους -Είστε ξετσίπωτοι» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

27 σχόλια

  • Από το μαύρο και τη ΝΕΡΙΤ που λειτουργούσε ως κομματικό όργανο της ΝΔ του Σαμαρά πήγαμε στην ΕΡΤ του Σύριζα και του Τσακνή! Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

  • ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ.

    • Το σοβιέτ ξαναζεί και ψηφίζει ναι σε όλα…υπάρχει πιό γραφικό και γελοίο από αυτό που ζούμε κάθε μέρα;

    • Το να συγκρίνεις την Ζεμπελιάδου με την Μακρή είναι κάτι για το οποίο μπορεί να “κατηγορηθείς” για κακούργημα… Έλεος

      • Ακριβώς έτσι, εκπρόσωπος του παλαιού πασοκ των μνημονίων η μία, αντιμνημονιακή και αγωνίστρια χωρίς κομματικά βαρίδια η άλλη….

        • φίλε αυτή η τακτική έπιασε το 2014 από τον τάχα αντιμνημονιακό Καρυπίδη και τα τσιράκια του. Τώρα που μας φόρτωσε ο φίλος του ο Αλέξης δυο μνημόνια και αυτος τον σφιχταγγαλιάζει και μας τον κουβαλάει εδώ τον προδότη καταλάβαμε τι παίζει. Η Ζεμπιλιάδου είναι καθαρό πρόσωπο και σπαθί δεν αλλάζει κόμμα σαν τον Καρυπίδη και τον κουμπάρο του τον Αλέκο.

    • Μάλλον την φοβάστε πολύ την Ζεμπιλιάδου εκεί στον Καρυπίδη γιατί την βλέπετε να ανεβαίνει και πάτε να την κοντύνετε αλλά να ξέρετε αυτά δεν περνάνε πλέον . Εσεις και ο Καρυπίδης προσκυνούσατε την Ραχήλ και την φέρνατε στα περιφερειακά συμβούλια και την κάνατε φίρμα . Κυρία Ζεμπιλιάδου τα παλιά κόλπα δεν περνάνε πλέον ! Τους μάθαμε τους αχρείους. Προχωρείστε και αφήστε τους πιςω

  • Σαν τους νεκρους του πολυτεχνειου ειναι και αυτοι? Αν βγει κυβερνηση η ΝΔ το καλο που τους θελω να κλεισουν την ΕΡΤ την επομενη μερα

  • στειλτε τη μακρη στο “κανε μου like” της αννιτας να παει να δειξει το ταλεντο της στην πολιτικη

    • Σε έχει προλάβει η Νέα Δημοκρατία στέλνοντας στην Αννίτα τον Πανίκα τον Ζορρό και τον Μπουμπούκο! Εκεί να δεις ταλέντο στην πολιτική!!!!!

      • Γεια σου ραχηλ μπουμπουλινα , 5 χρονια τωρα μονο φωνες ανουσιες , πες μας ενα πραγμα που εχεις καταφερει ,ΕΝΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.