Δηλώσεις των Δημάρχων Κοζάνης & Εορδαίας για την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής ΣΔΙΤ για την αναμόρφωση των ποσοστών συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου στην αποπληρωμή του έργου της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ (Βίντεο)

4 Ιουλίου 2017
10:44

Δηλώσεις των Δημάρχων Κοζάνης και Εορδαίας για την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής ΣΔΙΤ για την αναμόρφωση των ποσοστών συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου στην αποπληρωμή του έργου της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ.

Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης: «Είναι άδικο η Δυτική Μακεδονία, που τηρεί πλήρως την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τη διαχείριση απορριμμάτων, να καλείται να πληρώσει την επιπλέον επιβάρυνση λόγω της λειτουργίας του εργοστασίου και την ίδια ώρα άλλες περιοχές , να μπορούν να θάβουν τα σκουπίδια τους χωρίς την επιβολή του νομοθετημένου τέλους ταφής, που από το 2014 αναστέλλεται κάθε χρόνο. Ζητήσαμε μέχρι να επιβληθεί το τέλος ταφής, αυτή η επιβάρυνση να μειωθεί στο ελάχιστο αλλάζοντας του όρους της σύμβασης. Ήταν ένα δίκαιο αίτημα και επιτύχαμε αυτό να γίνει με την των ποσοστών συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου στην αποπληρωμή του έργου. Αίρεται έστω και μερικώς μια αδικία αλλά θα πρέπει επιτέλους το Υπουργείο να δει την εφαρμογή του τέλους ταφής».

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.