Συμμετοχή του Συλλόγου Μικρασιατών Κοζάνης, στην Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατών στη Λαμία (Φωτογραφίες)

5 Ιουλίου 2017
10:23
Κανένα σχόλιο

Η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατών στη Λαμία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 40 και πλέον συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.  Η πρόεδρος των Μικρασιατών Κοζάνης Φ. Καμίτα που παρευρέθηκε στη συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου τονίζει: «Σημαντικό και συγκινητικό.  Ανταμώσαμε άνθρωποι με κοινή καταγωγή, κοινή ιστορία άρα και κοινούς σκοπούς.  Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου στην Κατερίνη, με διοργανωτή Σύλλογο τον Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη.  Να ευχαριστήσουμε επίσης τον φετινό διοργανωτή σύλλογο, την “ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ” για την όλη διοργάνωση της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης, το Δ.Σ. του Συλλόγου, ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Ελ. Κούντζου, καθώς και όλους τους εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει μια τέτοια διοργάνωση και ειδικά με τις ακραίες υψηλές θερμοκρασίες, που επικρατούσαν. Ένα μεγάλο μπράβο στους χορευτές όλων των συλλόγων αδιακρίτως, οι οποίοι φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές  (ιδιαίτερα ζεστές), συμμετείχαν στην παρέλαση και στη συνέχεια χόρεψαν αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.  Λεβεντιά.  Και του χρόνου με υγεία στην Κατερίνη».

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.