Ανακύκλωση τόνερ και κενών δοχείων μελάνης στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

5 Ιουλίου 2017
13:32
Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε Κοζάνης σεβόμενη την οικολογική συνείδηση, ευθύνη και αξία της ανακύκλωσης, ενέκρινε την πρόταση της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Δ/ντριας Κλεοπάτρας Τσώκρη, για την τοποθέτηση ειδικών χάρτινων κάδων ανακύκλωσης με εμφανείς ετικέτες για κενά τόνερ και κενά δοχεία μελάνης παντός τύπου, σε κάθε όροφο του κτιρίου της Π.Ε. Κοζάνης, στον 2ο και 3ο  όροφο του κτιρίου της ΖΕΠ, καθώς επίσης και στα κτίρια της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κοζάνης στην Λευκόβρυση και στην Πτολεμαίδα.

Εκτός από τους υπαλλήλους των διευθύνσεων,  που θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν τα άδεια μελάνια και τα τόνερ στους κάδους ανακύκλωσης, μπορούν και οι πολίτες να συνδράμουν με τα δικά τους κενά δοχεία μελάνης.

Τα έσοδα από την ανακύκλωση αυτή  θα κατατίθενται ως δωρεά στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.