Ο Δήμος Κοζάνης κοντά στους πολίτες- Στην ΤΚ Μαυροδενδρίου συνεχίστηκαν οι λαϊκές συνελεύσεις με επίκεντρο τη λειτουργία του νέου δικτύου αποχέτευσης

5 Ιουλίου 2017
18:22

Μια ακόμη λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουλίου στην ΤΚ Μαυροδενδρίου, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.

Το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό της λειτουργία του νέου δικτύου αποχέτευσης, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες, έχει γίνει η σύνδεση του στο βιολογικό καθαρισμό της ΒΙ.ΠΕ. και είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος στους κατοίκους, με ομόφωνες αποφάσεις της ΔΕΥΑΚ και του Δημοτικού Συμβούλιου έγινε δεκτή η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής να μειωθούν για όλο το Δήμο τα τέλη σύνδεσης κατά 50% στο δίκτυο αποχέτευσης, καθώς έχει παρατηρηθεί σε πολλές νέες συνδέσεις η αδυναμία των καταναλωτών να συνδεθούν στο δίκτυο λόγω του οικονομικού κόστους.

Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης θέματα όπως η ανεργία που πλήττει την περιοχή αλλά και θέματα περιβάλλοντος.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Γρηγοριάδης, Αριστοτέλης Πουτακίδης, Κώστας Δεσποτίδης, Χρύσα Αθανασιάδου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Δημητριάδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιώργος Σιαμπανόπουλος ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανώλης Κουτσοσίμος και Ελπίδα Κοιμτζίδου, ο Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Μπουγιοτόπουλους και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου Χρήστος Αλμασίδης.

6 σχόλια

  • Όλοι έχουν συνδεθεί στο Δήμο με τα αυξημένα τέλη, και τελευταίο έμεινε το Μαύροδεντρι που κατά περίεργο τρόπο θα συνδεθεί με έκπτωση. Δούλεμα κανονικό. Μπράβο Λευτέρη. Θα το θυμηθούμε στις εκλογές.

    ΥΓ. Δε ξεχνούμε και τα νερά του Ελλησποντου. Όλα για την ψήφο

  • ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΙΜΤΖΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ??”ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ”???

  • μόνο έτσι είχες μούτρα να πας στο χωριό σου δήμαρχε! μειώνοντας μόνο για σας τα τέλη!
    πιο λαϊκιστής δεν γίνεται. και μάλιστα της φθηνότερης μορφής

  • Eσείς οι κοζανήτες τον βγάλατε!Γιατί γκρινιάζετε;Το θέμα είναι ότι και με μειωμένη τιμή οι κάτοικοι δυσκολεύονται να συνδεθούν…Η δευακ γιατί να εισπράξει χρήματα;Έβαλε κανενα ποσό για το όλο έργο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.