kozan.gr: Γιώργος Χιωτίδης: «Από το υπουργείο Υγείας η θέληση είναι δεδομένη, ώστε να παρέχονται υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας στα νοσοκομεία». Δεσμεύσεις των Δήμων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας για την υποστήριξη των δυο νοσοκομείων (Βίντεο)

10 Ιουλίου 2017
15:44

Ο κ. Χιωτίδης σημείωσε στη σημερινή του συνέντευξη ότι: «από υπουργείο Υγείας η θέληση είναι δεδομένη, ώστε να παρέχονται υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας στα νοσοκομεία. Γίνεται από πλευράς υπουργείου προσπάθεια. για ενίσχυση των νοσοκομείων μας σε όλα τα επίπεδα, (Ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό). Η Περιφέρεια ανταποκρίνεται άμεσα, τόνισε ο κ. Χιωτίδης στα αιτήματα τους, ενώ μίλησε για τις δεσμεύσεις των Δήμων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας για την υποστήριξη των δυο νοσοκομείων. Τέλος ο κ. Χιωτίδης ανάφερε πως στα δυο νοσοκομεία εξυπηρετούνται περισσότερες από 180.000 περιπτώσεις σε ετήσια βάση, (ΤΕΠ-Εξωτερικήά ιατρεία). Έχουν πραγματοποιηθεί το 2016, 26.000 εισαγωγές και 4.500 χειρουργικές επεμβάσεις.

Θανάσης Τέγος

6 σχόλια

  • Μακάρι Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής εύχονται να γίνουν τα καλύτερα.Μόνο να μην μείνουν επιθυμίες και ευχές.

  • ΧΙΩΤΙΔΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ….ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΔΜ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ…..ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ…..ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ….ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ…ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ….ΚΑΙ Η ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ….ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ….ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ….ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΒΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΕΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ……ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ…..ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΠΗ

  • Όσοι περάσαμε από το Μαμάτσειο πριν 5 χρόνια, που έψαχνες να βρεις νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, βλέπουμε σήμερα την τεράστια διαφορά που υπάρχει στην προσφορά ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.
    Μπράβο στη διοίκηση και όσους μοχθούν καθημερινά.

  • Τι λέει τώρα ο διοικητής….. εσύ φταις Γιαννακίδη που τους ξελασπωνεις πάντα…… και ούτε μια μνεία στο όνομά σου…. κολλητός του Ιωαννιδη δεν είναι άλλωστε….. τι περιμένεις το σπίτι σου αν δεν πενεψεις θα πέσει να σε πλακώσει….. αντέ Γιαννακίδη κάνε πάλι εφημερίες στα νοσοκομεία της ΠΔΜ… ούτως ή άλλως ευχαριστώ δεν ακούς από τα γατάκια που σε λιδωρουν συνεχώς….. γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…… Χιώτιδη μάθε κσι ρώτα πως τα καταφέρνει ο Γιατρος κσι κάνε έργο…. και άσε τους ερανους για τον ερυθρό σταυρό….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.