Σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαπράξουν ληστεία σε βάρος 33χρονης σε κατάστημα ψιλικών στην Κοζάνη

12 Ιουλίου 2017
11:32
Κανένα σχόλιο

Χθες (11-07-2017) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 18 χρονών, για απόπειρα ληστείας, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 10-07-2017, ο 16χρονος προσποιούμενος τον πελάτη και ο 18χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κρατώντας μαχαίρι, δρώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών στην Κοζάνη, στο οποίο εργαζόταν 33χρονη ημεδαπή, με σκοπό τη ληστεία, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς η 33χρονη κάλεσε σε βοήθεια και ο 18χρονος τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (11-07-2017) απογευματινές ώρες, εντόπισαν, προσήγαγαν και ακολούθως συνέλαβαν στην Κοζάνη τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι ανωτέρω δράστες.

Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ένα (1) μαχαίρι,
ένα (1) ζευγάρι γάντια,
διάφορα ρούχα (αθλητική φόρμα, ζακέτα) και
ένα (1) πορτοφόλι και ένα (1) κατεστραμμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τα οποία είχε αφαιρέσει από 72χρονη ημεδαπή πρωινές ώρες της 11-07-2017.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.