kozan.gr: Χωρίς ίντερνετ εν έτει 2017 το Χρώμιο Κοζάνης. Ωστόσο, η πολιτεία ζητά από τους λιγοστούς επιχειρηματίες να τοποθετήσουν “μηχανάκια” (POS)

24 Ιουλίου 2017
11:03

Αναστάτωση και προβληματισμό, προκαλεί στους λιγοστούς επιχειρηματίες της Δημοτικής Κοινότητας Χρωμίου Κοζάνης, η απόφαση της πολιτείας να τοποθετήσουν στις επιχειρήσεις τους τα γνωστά πλέον μηχανάκια (POS), την ώρα που στο χωριό, δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο…

Το Kozan.gr επικοινώνησε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Ευάγγελο Γαμβρέλα ο οποίος τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε στο 2017, και να μην έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τους υπεύθυνους, αλλά δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Υπάρχει μεν, ένα δορυφορικό επιδοτούμενο ίντερνετ, αλλά καταναλώνεται πολύ εύκολα το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα. Τις υπόλοιπες μέρες δεν έχουμε καθόλου πρόσβαση». Ο κ. Γαμβρέλας μας μετέφερε πως οι επιχειρηματίες του χωριού δεν είναι σε καμιά περίπτωση αντίθετοι να τοποθετήσουν τα (Pos), αλλά εφόσον βρεθεί λύση με το θέμα του ίντερνετ.

Θανάσης Τέγος

4 σχόλια

  • Είναι δυνατόν στον Πεντάλοφο να διοργανώνουν εβδομάδα ψηφιακής επικοινωνίας και ευρυζωνικών δικτύων παρουσία του υπουργού Νίκου Παππά, στα Κοίλα συνεδριο αναπτυξιακό με εξαγγελίες του πρωθυπουργού και στο Χρώμιο να μη μπορούν να βάλουν ούτε POS;

  • Internet PSTN υπάρχει παντού.
    ADSL δεν υπάρχει.

    Τα POS λειτουργούνε και με απλή τηλεφωνική γραμμή, χωρίς internet.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.