Να μην ξεχνάς να θυμάσαι! ( Γράφει η Δήμητρα Ν. Παπανικολάου.)

24 Ιουλίου 2017
12:49
Κανένα σχόλιο

 Τι είναι πιο δύσκολο; Να θυμάσαι κάτι ή να ξεχάσεις; Κι αν καταφέρεις να κάνεις ένα από τα δύο πιο είναι προτιμότερο να καταφέρεις; Συνήθως θέλεις να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές και να ξεχάσεις όλες εκείνες που σε πλήγωσαν. Στέλνεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου τις γκρίζες μέρες και όλους εκείνους που σε έκαναν να κλάψεις. Θέλεις να κλείνεις τα μάτια και να θυμάσαι μόνο εκείνο το χαμόγελο που σου φώτισε την μέρα ή εκείνα τα λόγια που σε έκαναν να γελάσεις και την καρδιά σου να φτερουγίσει.

Παρ’ όλα αυτά όσο κι αν προσπαθήσεις να ξεχάσεις τις δύσκολες στιγμές, τις άσχημες εικόνες και όλα εκείνα τα συναισθήματα που σε έκαναν να κλάψεις, όλα αυτά θα βρουν το μονοπάτι για να βγουν ξανά στην επιφάνεια. Αλλά ο χρόνος θα έχει κάνει το θαύμα του και όλα αυτά δεν θα σε πονέσουν το ίδιο, αλλά αντίθετα χαμογελώντας θα σκεφτείς πόσο πιο δυνατός έγινες.

Επέλεξε να ζεις με όλα εκείνα που σου φέρνουν χαμόγελα και μην παλεύεις να ξεχάσεις όλα όσα έχεις ζήσει… γιατί όλα αυτά είναι η ζωή σου!!!

Δήμητρα Ν. Παπανικολάου

Χημικός – Μηχανικός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.