Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Πρόβλημα φωτισμού στην οδό Διοικητηρίου στην Πτολεμαίδα

24 Ιουλίου 2017
14:48

Θα παρακαλούσα τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Πτολεμαΐδας να αλλάξουν τις χαλασμένες λάμπες στα φώτα της οδού Διοικητηρίου γιατί η έλλειψη φωτισμού κατά τις νυκτερινές ώρες δημιουργεί πολλά προβλήματα ασφάλειας. Ο δήμος έχει ενημερωθεί εδώ και τουλάχιστον επτά μήνες αλλά δεν έχει έρθει ποτέ κανείς. Για το λόγο αυτό το δημοσιεύω. Σε μέλλοντα χρόνο και εφόσον πάλι δεν αλλαχθούν οι λάμπες θα δημοσιεύσω και νυχτερινές φωτογραφίες με τις αγέλες σκύλων που περιφέρονται επί της οδού.

 

 

4 σχόλια

  • Δεν έχει λάμπες ο Δήμος . Από ο,τι έχω ακούσει η συνεχώς παρακαλάει τη ΔΕΗ , να του δώσει λάμπες και άλλα. Εγώ απορώ πως οι άλλοι δήμοι της χώρας κάνουν έργο χωρίς να έχουν ΔΕΗ. Έχουμε βαρεθεί κυριολεκτικά τη γκρίνια του Δημάρχου για τη ΔΕΗ. Μιρλα και άγιος ο Θεός. Κρίμα.

  • Δηλαδή επειδή έχεις σε όλον τον δρόμο καμένες λάμπες και 50 μαντρόσκυλα που είναι έτοιμα να σε κατασπαράξουν τι θέλεις ρε μεγάλε να μας πεις? Γατάκι. Ο δήμος,το κράτος,οι φιλό-σκυλοι και οι σοφοί νομοθέτες του προτεκτοράτου και της νέας εποχής, σε θέλουν να μην φοβάσαι τίποτα ρε (να μην κωλώνεις πουθενά ρε μάγκα) και να πληρώνεις τους υπέρογκους φόρους για να περνάνε αυτοί καλά και εσύ χειρότερα. Δεν πιστεύω να έχει κανένα πρόβλημα, γατάκι…εεε γατάκι
    Υ.Γ Σε περιμένουν στις επόμενες εκλογές να ψηφίσεις και να γράψεις μετά τις εντυπώσεις σου στο φάτσα-book.

  • Πάντως η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι πολύ όμορφο σημείο της πόλης.Απέναντι έχει περιποιημένο πάρκο και λίγο πεζόδρομο της οδού Ηφαιστείωνος,έχει αρκετό πράσινο,η περιοχή είναι στο κέντρο-απόκεντρο της πόλης.Και οι ιδιοκτήτες των μονοκατοικιών επί της Διοικητηρίου,όπως φαίνεται και στη φωτο,έχουν πολύ όμορφα σπίτια και περιποιημένα.Για να πω την αμαρτία μου,κάθε φορά που περνάω,λέω ευτυχώς δε δώσαν τα σπίτια αντιπαροχη-απέναντι και πιο κάτω έχει 5όροφες-.Και για να αστειευτώ,όπως θα λέγαν και φοιτητές,έχει και σούπερ μάρκετ απέναντι!!!!

  • Προσφατα εστειλα μηνυμα στο προφιλ του Κου Δημαρχου χωρις απαντηση…
    Κυριε Δημαρχε στην Οδο Περγαμου, κοντα στο πνευματικο κεντρο και στις αθλητικες εγκαταστασεις απο οπου πηγαινοερχονται μικρα παιδια και ηλικιωμενοι, ο φωτισμος της οδου ειναι σχεδον ανυπαρκτος! Μιλαμε για περιπου 8 διπλες κολωνες φωτισμου που ειναι καμενες και δεν λειτουργουν με αποτελεσμα μετα τις 9 το βραδυ, τουλαχιστον τωρα το καλοκαιρι , ο δρομος να ειναι κατασκοτεινος και επικυνδυνος για διελευση!! Δεν βλεπουμε που παταμε! Αν υπολογισουμε και τα αδεσποτα, και τους υποψηφιους εισβολεις, κλεφτες, η περιοχη ειναι ιδανικη για εγκληματικες πραξεις!! Παρακαλω αντικαταστηστε τους λαμπτηρες τωρα πριν υπαρξουν θυματα..!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.