Η ετήσια έκθεση, έτους 2016, του γραφείου Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

30 Ιουλίου 2017
12:14

Η ετήσια έκθεση, έτους 2016, του γραφείου Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Κλικ εδώ για να διαβάσετε την έκθεση:

2 σχόλια

  • Μια μεγάλη τρύπα στο νερό. Πηξαμε από θεσμούς, νόμους με αποτέλεσμα την αν ο μια. Όλα για την εξυπηρέτηση μικρόπολιτικών συμφερόντων.

  • Α: Ισως Συμπαραστατης κ Συνηγορος στους δυσκολους αυτους καιρους οφειλουν να συγχωνευτουν και
    Β: ερωτηση:τα ανθρωπιστικα, πνευματικα και τα αρθρα δεν θα υπήρχαν εκτος θεσης Συμπαραστατη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.