kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα, με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, κοντά στο στρατόπεδο Ρωμανέλη στην Κοζάνη (Bίντεο & Φωτογραφίες)

31 Ιουλίου 2017
14:35

Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, σημειώθηκε, σήμερα Δευτέρα, λίγο πριν τις 14:00, κοντά στο στρατόπεδο Ρωμανέλη στην Κοζάνη. H σύγκρουση σημειώθηκε όταν ένα από τα δύο οχήματα επιχείρησε να στρίψει στο δρόμο προς Φτελιά – πίσω μέρος Κουρί. Από τη σύγκρουση υπήρξε ένας μικροτραυματισμός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

 

 

4 σχόλια

    • Ας σταματήσει αυτή η “καραμέλα” με τους επικίνδυνους δρόμους και ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία σαν λαός και να μάθουμε να εφαρμόζουμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Καθημερινά βλέπουμε πολλούς οδηγούς να κάνουν λάθη ανεπίτρεπτα, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες. Η Τροχαία;; Φυσικά ανύπαρκτη!! Και κανείς δεν τιμωρείται σε αυτή τη χώρα!!
      Μήπως να αρχίσουν να αφαιρούνται διπλώματα, μπας και βάλουμε μυαλό;

      • Η ποιο σωστή τοποθέτηση που έχω διαβάσει πάνω στην οδική μας συμπεριφορά !!! Είναι ντροπή για τον εαυτό μας να επικαλούμαστε κακοτεχνίες δρόμων ευθύνες τρίτων κλπ . Από τη στιγμή που κινούμαστε στους δρόμους την αποκλειστική ευθύνη τη φέρουμε εμείς !!!
        Με την βελτιωση του οδικού μας δικτύου και με την βελτίωση την τεχνολογίας των αυτοκινηλτων αποτελεί μέγιστη ντροπή για το Ελληνικό ανθρώπινο είδος να διαβάζουμε καθημερινά από 2-3 ατυχήματα την ημέρα !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.