kozan.gr: Φωτιά σε διερχόμενο αυτοκίνητο, από την οδό 25ης Μαρτίου, λίγο πριν από την κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής (Βίντεο)

4 Αυγούστου 2017
21:03

Φωτιά, από μηχανική βλάβη, σε διερχόμενο, Ι.Χ. αυτοκίνητο, από την οδό 25ης Μαρτίου, σε σημείο ακριβώς πριν από την κεντρική πλατεία της πόλης, σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:45 σήμερα Παρασκευή. Επικράτησε αναστάτωση, ωστόσο στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, που έσβησαν τη φωτιά. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο συνεργάτης μας Β. Πουλασικίδης:

 

Ένα σχόλιο

  • Άξιο απορίας είναι που κινητοποιείται άστοχα ολόκληρη υπηρεσία (με δύο οχήματα), για να σβήσει μια φωτιά (περισσότερο καπνούς), μέσα σε κατοικημένη περιοχή (που έναν κουβά νερό όλο και κάποιος θα μπορούσε να δώσει). Ο ρόλος της Πυροσβεστικής ίσως κρίνεται σημαντικός μόνο στην διενέργεια ελέγχου του τί έφταιξε (αν κι αυτό θα μπορούσε και μηχανικός αυτοκινήτων να το ελέγξει).
    Για άλλες φωτιές ουσιαστικές πρέπει να επιστρατεύεται αναμφίβολα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.