Ο Αρχιεπίσκοπος ζητά από το Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης Παύλο να ενημερωθεί για τις δηλώσεις του περί βόθρου στη Βουλή των Ελλήνων

7 Αυγούστου 2017
16:00

Με επιστολή του προς τον Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζητά να ενημερωθεί για το αληθές περιεχόμενο των πρόσφατων δήλωσεων του αναφορικά με την Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες, παρουσιάζει, ως αποκλειστικές το vimaorthodoxias.gr

32 σχόλια

  • πειραχτήκαμε?? πειραχτήκαμε… ρε πως ήρθαν τα πράγματα η “δεξιά” εκκλησία να υπερασπίζεται αριστερά κόμματα!!!τι άλλο θα δούνε τα ματια μας…

  • Δεν ξέρω αν τα είπε. Μια φορά έτυχε να ακούσω κήρυγμά του και έλεγε τα ίδια περίπου, χωρίς τους βαρείς αυτούς χαρακτηρισμους. Απαξίωνε εντελώς τους πολιτικούς, παρουσιαζοντας ως μοναδική ελπίδα του έθνους τον κλήρο και τον στρατό…

  • Τι εγινε αρχιεπισκοπε; aπαγορεύεται τωρα να λεμε και την αποψη μας;θα τον κανεις ντα…ή θα του τραβηξεις το αυτι οπως η Μέρκελ τον Αλεξη

    • σοβαρα μιλας; δεν μιλησε σαν πολιτης αλλα θεσμικα σαν αρχιεπισκοπος! φαντασου να βγει αρχηγος γεσ και να λεει τετοια πραγματα στους φανταρους!
      (αν και τον μητροπολιτη μας δεν θα τον χαλαγε…)

  • Πήγε και κλαφτηκε ο Αλέξης στο μπαμπα; Ότι και να κάνει λίγα τα ψωμιά του ότι δεν κατάφεραν οι υπόλοιποι τόσα χρόνια το κατάφερε αυτός και η παρέα του σε δυο χρόνια.

  • ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΑΜΕΝΟ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΘΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ.ΕΥΓΕ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ.ΑΞΙΟΣ.

  • Εςεις Που θεωρείτε οτι πιστεύετε στη χριστιανική διδασκαλία κΙ οτι δήθεν την υπερασπίζετε με φανατιςμο απέναντι στους “άπιστους” Διαβάστε λιγο τους μεγάλους ιεραρχες(Μ Βασίλειο κλπ) και την ίδια την καινή διαθήκη … Απαίδευτοι ε απαίδευτοι .!!!

  • Ότι και να είναι το συνονθύλευμα που λέγεται κυβέρνηση είναι νόμιμα εκλεγμένη από τον Ελληνικό λαό και όχι τοποθετημένη άνωθεν και εις αεί.Βόθρος είναι ο μακαρόνια με κιμά για να φας καιοι περιξ αυτού.

  • Οταν λεει βοθρος το κοινοβουλιο εννοει ΟΛΟΥΣ τους κυριους που ειναι εκει μεσα.Αλλα μερικοι οχι μονο δεν καταλαβαινουν αλλα νομιζουν οτι ολοι ειμαστε γιδια σαν την μουρη τους.

  • εντάξει οκ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζητά να ενημερωθεί για το αληθές περιεχόμενο των πρόσφατων δήλωσεων του…. ε και???
    Δεν θα γίνει και κάτι. Το απαιτεί το πρωτόκολλο. Απο την μία ο Δεσπότης πρέπει επιτέλους να ρίξει τους τόνους και το κήρυγμα του να είναι καθαρά εκκλησιαστικό (φτάνει με την αναφορά του στην Αστόρια, στην Αμερική κλπ) να μην λέει συνέχεια η ταπεινότητα μου αλλά και να είναι ταπεινός. Απο την άλλη όμως χρειάζεται και κάποιος να λέει και να ακούγονται αλήθειες οι οποίες πιθανών να μην μας αρέσουν γιατί όπως και να το κάνουμε αλήθεια είπε. Ισως αυτή τη θέση έπρεπε εξ΄αρχής να την πάρει ο Αρχιεπίσκοπος, αλλά απο εκεί απάθεια? δεν θέλει να έρθει σε ρήξη? κάνει και αυτός ότι του λένε? Θα δούμε……………..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.