kozan.gr: Άφθονο γέλιο χάρισαν στον κόσμο της Κοζάνης οι Κώστας Βουτσάς και Τάκης Βαμβακίδης, στην εξαιρετική θεατρική παράσταση: «Ζωή και κότα με χαβιτς και με κορκότα» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

7 Αυγούστου 2017
23:43
Κανένα σχόλιο

Η εξαιρετική θεατρική παράσταση: «Ζωή και κότα με χαβιτς και με κορκότα», παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου στην Οινόη Κοζάνης. Πρωταγωνιστές ο Κώστας Βουτσάς και ο Τάκης Βαμβακίδης που χάρισαν άφθονο γέλιο στους τυχερούς θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση η οποία «ανέβηκε» στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου Οινόης «Ο Χρύσανθος».

Συμμετείχαν επίσης: Αλέξης Παρχαρίδης, Δημήτρης Πιπερίδης, Χρύσα Συμεωνίδου, Έρρικα Νικολαΐδου και το χορευτικό τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ»
Συντελεστές παράστασης
• Σκηνοθεσία: Γιάννης Μποσταντζόγλου.
• Βοηθός σκηνοθέτη: Δαμιανός Νικολαΐδης.
• Μουσική (σύνθεση, επιμέλεια, ενορχήστρωση): Γιώργος Ατματσίδης.
• Σκηνογραφία: Νίκος Κασαπάκης.
• Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης, Ελευθερία Κουρτζόγλου.
• Χορογραφία: Σοφία Σαββίδου.

Θανάσης Τέγος

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.