Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Κοζανιτών Νομού Χαλκιδικής «Ο Άγιος Νικάνορας» στις 7 Αυγούστου, ημέρα εορτής του προστάτη Αγίου Νικάνορα, στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής .

Το πρωί της Δευτέρας ακολούθησε η ετήσια Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, με πρωτοβουλία του Προέδρου Κώστα Τζέλλου, τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη των αδελφών ημών Αγάθη, Γεώργιος, Χαρίσιος και Στυλιανή που ήταν μέλη του Συλλόγου, και στη συνέχεια ακολούθησε καφές στον Πολυχώρο «Πάρκο» .

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Τζέλλος ευχήθηκε, κατά την διάρκεια του καφέ, χρόνια πολλά στη μνήμη του προστάτη των Κοζανιτών, και ενώπιων των μελών παρουσίασε το νέο ΔΣ του Συλλόγου καθώς επίσης και την πορεία και τις δράσεις που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, έγινε συνεστίαση των μελών και φίλων του Συλλόγου με γλέντι και ζωντανή μουσική στον Πολυχώρο «Πάρκο» όπου πολλοί Κοζανίτες απ’ όλο τον νομό Χαλκιδικής παρευρέθηκαν στην Ποτίδαια και γλέντησαν όλοι μαζί την ημέρα εορτής του προστάτης τους Αγίου Νικάνορα.