Συνδεδεμένες 2017 με 4 νέα προϊόντα, εκτός ο Κρόκος

16 Αυγούστου 2017
13:09

Με αύξηση των διαθέσιµων πόρων κατά περίπου 20%, ήτοι στα 186 εκατ. ευρώ, τέσσερις νέες κατηγορίες, µειώσεις πόρων σε επτά προϊόντων, αυξήσεις σε τρία και τον Κρόκο Κοζάνης… εκτός της τελικής λίστας µε τα επιλέξιµα είδη πρόκειται να «τρέξουν» το 2017 οι συνδεδεµένες ενισχύσεις.

Σύµφωνα µε αναλυτική εγκύκλιο που εξέδωσε ο οργανισµός πληρωµών (ΟΠΕΚΕΠΕ) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων στις 2 Αυγούστου, ενδεικτική τιµή στο ρύζι ορίστηκαν τα 25,7 ευρώ το στρέµµα, στο σκληρό σιτάρι τα 4,8 ευρώ το στρέµµα, στην βιοµηχανική ντοµάτα τα 51,7 ευρώ, στο χυµοποιήσιµο πορτοκάλι τα 41,1 ευρώ, στα βρώσιµα όσπρια τα 29,6 ευρώ το στρέµµα και στα πρωτεϊνούχα ψυχανθή τα 17,1 ευρώ το στρέµµα. Στους σπόρους σποράς, η συνδεδεµένη µπορεί ν’ ανέλθει και στα 68,4 ευρώ το στρέµµα, στα σπαράγγια στα 50 ευρώ το στρέµµα, στα ζαχαρότευτλα στα 51,1 ευρώ το στρέµµα, στο συµπύρηνο ροδάκινο στα 16,5 ευρώ το στρέµµα, στην Κορινθιακή σταφίδα στα 35,2 ευρώ το στρέµµα, στους καρπούς µε κέλυφος τα 13,9 ευρώ το στρέµµα, στα µήλα στα 47,4 ευρώ το στρέµµα, στα σανοδοτικά ψυχανθή στα 27,3 ευρώ το στρέµµα και στο βαµβάκι στα 74,9 ευρώ το στρέµµα, όπως ακριβώς και την περασµένη χρονιά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ…

3 σχόλια

  • και περυσι ειπατε οτι θα παρουμε πριν και πηραμε …….οσο για το προεδρειο δεν πιστευω να καταλαβε τοσα χρονια ποιο προιον προωθει…μονο για τσαμπα βολτες ειναι

  • Για ακομη μια φορα φαινεται η ανικανοτητα του Κ Πατσιουρα (εβγαινε κα δημοσια κ ελεγε πως θα παρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ συνδεδεμενη) κ της παρεας εκει μεσα . Ειστε μονο για βολτες . Εξοδα εξοδα εξοδα !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.