Σύλληψη -4- ατόμων για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα

18 Αυγούστου 2017
11:34
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθησαν χθες (17-08-2017) το βράδυ σε Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 32, 34 και 42 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα:

  • στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 34χρονο και στον 42χρονο στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοζάνης, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνες στις οικίες τους από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και -2- τρίφτες.

  • στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 35χρονο αλλοδαπό σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καστοριάς, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

  • στην τρίτη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 32χρονο σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση ενεργείται αντίστοιχα από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς και το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.