kozan.gr: Κοζάνη: Εκπαιδευτική πτήση εκτελούσε το μικρό αεροσκάφος που «αναστάτωσε»… ευχάριστα, το απόγευμα της Πέμπτης, τους κατοίκους των περιοχών Ο.Σ.Ε.-Πανόραμα-Πλατάνια (Bίντεο)

18 Αυγούστου 2017
13:28

Εκπαιδευτική πτήση εκτελούσε -πιθανότατα- το μικρό αεροσκάφος που «αναστάτωσε»… ευχάριστα το απόγευμα της Πέμπτης τους κατοίκους των περιοχών Ο.Σ.Ε.-Πανόραμα-Πλατάνια στην Κοζάνη με την πτήση του και τις φιγούρες του. Μικροί και μεγάλοι ακούγοντας τον κινητήρα του μικρού αεροσκάφους σήκωσαν το βλέμμα στον ουρανό και θαύμασαν την αέρινη -μεταφορικά και κυριολεκτικά- κίνησή του.

Κύκλοι της Πολιτικής Υπηρεσίας Αεροπορίας μας διαβεβαίωσαν πως οι ουρανοί μας είναι ασφαλείς, πως τηρείται στο ακέραιο η νομοθεσία και τα λοιπά απαραίτητα μίας πτήσης, ενώ ξεκάθαρο πρέπει να θεωρείται πως για να εκτελέσει κανείς πτήση και μάλιστα εντός κατοικημένης περιοχής οφείλει να καταθέσει σχέδιο πτήσης, το οποίο και να τηρείται στο ακέραιο.

Αρκετές μάλιστα είναι οι Σχολές Εκπαιδευτικών Πτήσεων απ’ όλη την Ελλάδα που προτιμούν την περιοχή της Κοζάνης αλλά και της Ολυμπιάδας Εορδαίας για να εκτελέσουν εκπαιδευτικές πτήσεις, ενώ και ο Αερολιμένας της Κοζάνης βρίσκεται στις προτιμήσεις αρκετών δεκάδων ιδιωτών και Εκπαιδευτών, οπότε δεν αποκλείεται και στο μέλλον να ξαναθαυμάσουμε πτήσεις αεροσκαφών στον Κοζανίτικο ουρανό. 

Tίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.