Μήνυμα του Βουλευτή Κοζάνης Θ.Μουμουλίδη στους μαθητές  της Δυτικής Μακεδονίας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

25 Αυγούστου 2017
12:16

Μία δύσκολη και επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι, προϊόν ετών, επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσοι πέτυχαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς σας που υπήρξαν σύμμαχοί σας σε αυτή την προσπάθεια σας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσους φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Για όλους υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία, προκλήσεις και εναλλακτικές επιλογές.

Τέλος για όλους τους φοιτητές που ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για την Κοζάνη, θα ήθελα να τους καλωσορίσω και να τους ευχηθώ  καλή διαμονή στη φιλόξενη περιοχή μας.

5 σχόλια

  • Τι ειρωνεία….Αυτοί για τους οποίους η Αριστεία είναι ρετσινιά, αυτοί που θέλουν Ανθρώπους ίδιους και όχι ίσους, αυτοί που ισοπεδώνουν και εξισώσουν όλα προς τα κάτω, αυτοί δίνουν και συγχαρητήρια!!Διορισμένοι Βο(υ)λευτές όλων των χρωμάτων και…κομμάτων που προάγουν το ρουσφέτι, την πελατοκρατία και την κομματοκρατία, τον ψόφο της κατσίκας του γείτονα και της ελάσσονος προσπάθειας σε ύψιστες κοινωνικές αξίες.
    Έλεος πια σε μια χώρα που η δωρεάν Παιδεία είναι ανέκδοτο, αφήστε τους γονείς και κυρίως τα παιδιά που μόνο αυτοί ξέρουν τον κόπο τους και τις προσπάθειές τους, να σχεδιάσουν το μέλλον τους μακριά από Λαϊκιστές και Λίγους
    Και πορευτείτε με τα πρόβατα σας που τρώνε σανό, τους Καρανίκες, τα γαλάζια και πράσινα παιδιά σας..

  • Οι βολευτές σε κάτι τέτοιες περοπτώσεις θα έπρεπε να κρύβονται και όχι να λένε ψέματα. Ας πουν την αλήθεια. Καλή μετανάστευση μετά τα έξοδα και τις στερήσεις της οικογένειας και τους κόπους παιδιά. Καλές σπουδές σε όλες και όλους τους επιτυχόντες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.