Φαίη καλωσόρισες στον ΠΑΟΚ-Η Φαίη Κωτούλα από την Κοζάνη θα φορά τη φανέλα της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του «Δικεφάλου»

30 Αυγούστου 2017
15:06

Μπασκεμπολίστρια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είναι η Φαίη Κωτούλα απ΄την Κοζανη, η οποία σπουδάζει Νομική στη Θεσσαλονίκη. Η Φαίη πέρσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και φέτος «μετακόμισε» στον «Δικέφαλο». Είναι 23 ετών και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Όπως σημειώνει η νέα της ομάδα «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Φαίη Κωτούλα για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018. Η 23χρονη αθλήτρια – γεννηθείσα το 1994 -, Φαίη Κωτούλα αγωνίζεται στις θέσεις 1 &2 και έχει ύψος 1.77. Η αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα Λασσάνη Κοζάνης και στη συνέχεια, μετά την εισαγωγή της στη Νομική του Α.Π.Θ., πήρε μεταγραφή στον Παναθλητικό, με τον οποίο και αγωνίστηκε στην Α1 και στην Α2. Οι κορυφαίες στιγμές που έζησε η αθλήτρια ήταν δύο φορές η άνοδος στην Α1 από την Α2, για πρώτη φορά το 2014 και για δεύτερη φορά το 2016, οπότε και βρέθηκε στη 2η θέση των σκόρερς, στην 5η θέση στα τρίποντα και στην 1η θέση στις ασσίστ. Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηρακλή, με μέσο όρο 14 πόντων, 7 ριμπάουντ, 4 ασσίστ και 3 κλεψίματα. Η Φαίη Κωτούλα μετράει συμμετοχές, επίσης, στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών».

Θανάσης Τέγος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.