Διοργάνωση Ημερίδας από τον Σχολικό Σύμβουλο της 5ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Κοζάνης, την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου

1 Σεπτεμβρίου 2017
12:57

Σας ενημερώνουμε ότι, ο Σχολικός Σύμβουλος της 5ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Κοζάνης Δρ. Γιάννης Παπαδέλης διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Διαστάσεις του εκπαιδευτικού έργου». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 9ου & 12ου Δ.Σ. Κοζάνης, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα Ημερίδας

ΩΡΕΣ

ΘΕΜΑ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

9:00-9:15

Προσέλευση

9:15-9:30

Έναρξη- Χαιρετισμοί Επισήμων

9:30-10:45

Κοινωνικές ανισότητες στην εκπαίδευση. Η κοινωνική ένταξη και δικαιοσύνη ως διαστάσεις του εκπαιδευτικού

Δρ. Μπέτσας Ιωάννης

Επίκουρος Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας

10:45-11:00

Συζήτηση

11:00-11:30

Διάλειμμα

11:30-12:45

Η ανάπτυξη αλληλεπιδράσεων στο σχολικό πλαίσιο: αξιοποίηση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών

Μαρία Μπιλιώνη

Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας

12:45-13:00

Συζήτηση – Λήξη

2 σχόλια

  • Γιατί ρε Kozáni ένα θέμα που αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν ενημερωθεί μέσω των σχολείων τους να αποτελεί ανάρτηση δίκη σας;

    • Ρε φίλος γκρινιάρη. Δύο αναρτήσεις παρακάτω αφορά τους αγρότες, η άλλη παραπάνω αφορά τους θετρόφιλους, η άλλη αφορά τους σκυλόφιλους κ.ο.κ. Πάντως όλες οι ειδήσεις βλέπω ότι έχουν να κάνουν με δυτική Μακεδονία. Τοπική Ενημέρωση λέγεται αυτό. Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι οι εκπαιδευτικοί είναι λίγοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.