Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Έναρξη εγγραφών για την νέα κολυμβητική χρονιά

14 Σεπτεμβρίου 2017
21:48

Σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές για την νέα κολυμβητική χρονιά έχουν ξεκινήσει. ώρες γραμματείας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. Καθημερινά 11.00-15.00 και 17.00-21.00 Τηλέφωνο επικοινωνίας 2463080030

4 σχόλια

  • Ας μας απαντήσουν σε τρία-τέσσερα ερωτήματα: 1) Πόσα μετάλλια έχουν τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ εδώ και 10-15 χρόνια σε επίπεδο ανδρών και γυναικών (όχι εφήβων, νεανίδων, παίδων , κτλ), 2) Πόσους τραυματισμούς έχουν οι έφηβοι, νεανίδες και πόσοι τελικά μπορούν να συνεχίσουν την κολυμβητική καριέρα τους όταν γίνονται άνδρες, γυναίκες κτλ και πρέπει να αγωνιστούν επιτέλους σε κανονική κατηγορία? 3) Τί έγινε με εκείνο το σκάνδαλο των διοικήσεων των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ, πόσα χρήματα μιλάμε και για πόσα συνεχόμενα έτη και επιτέλους που πήγαν αυτά τα χρήματα και με πόσα εκατομμύρια ζημιώθηκαν οι δημότες του δήμου Εορδαίας?

  • Ο συλογος και το κολυμβητηριο υπαρχει 8 χρονια τωρα και ο αλλος θελεις αριθμο μεταλλιων τα τελευταια 15 χρονια…..μαλιστα κατι για εκατομμυρια κλεμμενα λεει και κατι για ανεπανορθωτους τραυματισμους αθλητων λεει…… εγω λεω οτι οχι μονο δεν εχει πατησει το ποδι του εκει ποτε τα 8 χρονια λειτουργειας του αλλα ουτε που ειναι αυτο που λεγετε κολυμβητηριο δε ξερει ο καλος πολιτης παραπανω.φτανει ρε με τη σπορα διχονιας μην ειστε μιζεροι.αν εχετε αποριες απλα πηγενεται να δοιηκησετε εσεις και θα μαθετε τα παντα οχι μονο λογια απο τον καναπε καλαιριωτες μου λεβεντες ραγιαδες.

  • Εδω που τα λεμε, το κολυμβητηριο εχει προεδρο που, αναθεμα με αν ξερει οτι στην πολη του υπαρχει… κολυμβητηριο!
    Φανταζομαι οτι αν ζητησουν οι υπευθυνοι να γεμισει η πισινα με νερο ο ζαμαν-εφεντης θα ρωτησει “…ειναι αναγκαιο;”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.