Την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη να επισκεφθεί την περιοχή, αποδέχτηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, στην διάρκεια συνάντησης που είχαν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς ´Εκθεσης.

Λίγο μετά τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο μοναδικός Σάκης ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” και του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” αφιερωμένη στους εθελοντές δότες μυελού των οστών, ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή και Showman, να “πρωταγωνιστήσει” σε ανάλογες εκδηλώσεις και στη Δυτική Μακεδονία, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, στην ανιδιοτελή προσφορά αίματος μυελού των οστών για τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

<< Με μεγάλη μου χαρά >>ήταν η απάντηση του Σάκη Ρουβά που είδε στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη έναν καλό σύμμαχο στον “αγώνα ζωής” που ξεκίνησε !
Η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε και σε θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος καθώς η Δυτική Μακεδονία δεν αφήνει αδιάφορο τον δημοφιλή τραγουδιστή που αποδεικνύεται το ίδιο καλός και στο “επιχειρείν”.

Κατερίνα Μαρκοπούλου – Δημοσιογράφος