Με επιτυχία και χωρίς προβλήματα, χάριν του σωστού συντονισμού και της σωστής συνεργασίας των διοργανωτών, διεξήχθη το 9ο τουρνουά σκακιού «Νίκος Μ. Σαμαράς», την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο χώρο του Γυμνασίου Ποντοκώμης. Πήραν μέρος αθλητές από την Κεντροδυτική Μακεδονία, με τις δηλώσεις συμμετοχών να φτάνουν τις 110. Την πρώτη θέση των ομάδων πήρε η ΑΕ Κοζάνης με 20 βαθμούς, τη δεύτερη ο Σκακιστάκος Πτολεμαΐδας με 17,5 και την τρίτη θέση ο Δούρειος Ίππος Πτολεμαΐδας με 16,5. Από πλευράς Γυμναστικού Συλλόγου την πρώτη θέση στην κατηγορία των 18 κατέλαβε η Φώτογλου Βικτωρία και την τρίτη θέση στην κατηγορία των 16 η Κυζιμίδου Χριστίνα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ποντοκώμης ευχαριστεί θερμά τον Κατακαλίδη Αναστάσιο και την εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ για την ευγενική του χορηγία, καθώς επίσης και την διεύθυνση του ΑΗΣ Καρδιάς, και τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

Ευχαριστούμε επίσης την σκακίστρια του ΓΣ Φώτογλου Βικτωρία που για μια ακόμη χρονιά επιμελήθηκε την αφίσα, τον επικεφαλής διαιτητή Κώστα Ζαχαρίδη, τους διαιτητές Στέφανο Σούδη, Γιώργο Ποκιάκη και τις βοηθούς διαιτητών Λίζα Μυροφορίδου, Χριστίνα Παναγιωτίδου και Σαμαρά Αναστασία. Το τουρνουά του ΓΣ Ποντοκώμης είναι το πρώτο στη σειρά Grand Prix που διοργανώνεται. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα τουρνουά και σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν, ελπίζοντας να είναι μια δημιουργική χρονιά με ατομικές και ομαδικές επιτυχίες για όλους τους αθλητές και όλες τις ομάδες.

Καλή αθλητική και αγωνιστική χρονιά σε όλους!

,