Mοναδικές προτάσεις και προσφορές, για το μήνα Οκτώβριο, στο κατάστημα Χρήστος Νιόπλιας στην Κοζάνη

29 Σεπτεμβρίου 2017
15:18
Κανένα σχόλιο

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και προσφέρουμε για τον μήνα Οκτώβριο μοναδικές προτάσεις και προσφορές σε Μονόπετρα, σετ αρραβώνα και γάμου, ρολόγια -30%(GuessCollection,Maserati,OOZOO,Michael Kors,Belmond,JuicyCouture) σταυρούς, βέρες, δαχτυλίδια και παιδικά κοσμήματα!Ανταποδίδουμε την πολύχρονη στήριξή σας και σας προσφέρουμε κοσμήματα υψηλής ποιότητας σε μοναδικές τιμές !Μήνας ειδικών προσφορών στο Κοσμηματοπωλείο Χρήστος Νιόπλιας.Οι προσφορές θα ισχύουν μόνο για τον μήνα Οκτώβριο, για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου αποθέματος!Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Κόσμημα Χρήστος Νιόπλιας M.Aλεξάνδρου16 Κοζάνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.