kozan.gr: ‘Έναρξη για τις τριήμερες εκδηλώσεις «Ταιριάζουμε στην Πτολεμαΐδα» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

29 Σεπτεμβρίου 2017
21:11
Κανένα σχόλιο

Έναρξη σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου για τις τριήμερες δράσεις ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ, με στόχο την αλλαγή της αντίληψης για τα άτομα με αναπηρία μέσα από την ομαδικότητα και την ψυχαγωγία και κυρίως έξω από τα ιδρύματα και τους συνήθεις χώρους δραστηριοποίησης των ατόμων με διαφορετικότητα. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, όπου μαθητές από τα Δημοτικά και τα Ειδικά Σχολεία, δομών αναπηρίας, τραγούδησαν και χόρεψαν. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» ο Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Εορδαίας και την αμέριστη στήριξη του Δήμου Εορδαίας , αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς του Δήμου, καθώς και με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού ευαισθητοποιημένων πολιτών, είναι οι διοργανωτές των εκδηλώσεων. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος. Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

11.00 «Μοιάζει η ζωή με ζωγραφιά!!» Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας Φτιάχνουμε πινιάτες Σύλλογος ΑΛΜΑ!!
Χορεύουμε ΖΟΥΜΠΑ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ (ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ)

Παράλληλα με τις δράσεις θα από τις 10.00- 14.00 έκθεση με τα έργα των μαθητών των δημοτικών σχολείων
Έκθεση Περιπτέρων με τη συμμετοχή των φορέων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Εορδαίας

18.00-20.00 « Η γνώση και η αγάπη αλλάζουν τη ζωή» Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαίδας

Ημερίδα παρουσίασης με θέμα την πρώιμη παρέμβαση στον αυτισμό και η ανίχνευση των συμπτωμάτων στην Σκλήρυνση κατά πλάκας
Δραστηριότητες για παιδιά

Παράλληλα με τις δράσεις θα από τις 18.00- 20.00 έκθεση με τα έργα των μαθητών των δημοτικών σχολείων.

ko

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.