Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα για την απελευθέρωση των Γρεβενών

12 Οκτωβρίου 2017
15:03
Κανένα σχόλιο

Η 13η Οκτωβρίου αποτελεί το διαχρονικό σύμβολο της θέλησης των ανθρώπων της περιοχής μας για ελευθερία, αυτοδιάθεση και ενσωμάτωση στον εθνικό κορμό. Σαν σήμερα, πριν 105 χρόνια η περιοχή των Γρεβενών απαλλάχτηκε από τους Οθωμανούς κατακτητές ύστερα από 500 χρόνια υποδούλωσης και σκλαβιάς χάρη στο όραμα, τη γενναιότητα και την αυτοθυσία των Ελλήνων αγωνιστών της ελευθερίας.

Σήμερα, τιμούμε όλους αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας. Εμπνεόμαστε και παίρνουμε δύναμη από αυτούς για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για μια κοινωνία πιο δίκαιη και πιο ελεύθερη. Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται ούτε συμβιβασμοί ούτε υποχωρήσεις ούτε πολύ περισσότερο σκοπιμότητες. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχουμε.

Χρήστος Μπγιάλας

Βουλευτής Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.