Εορδαία: Τον Φεβρουάριο θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

4 Ιανουαρίου 2017
10:18
Κανένα σχόλιο

Χίλιοι περίπου συνάνθρωποι μας που διαβιώνουν σε συνθήκες απόλυτης  φτώχιας θα είναι άμεσα οι δικαιούχοι του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου,  που αναμένεται να λειτουργήσει στις αποθήκες της πρώην ΕΑΣ Εορδαίας, από τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Απόστολο Καϊδη, οι εργασίες που απομένουν, αφορούν σε κτιριακές επεμβάσεις μικρής κλίμακας, εξοπλισμό, και διαχωρισμό των προϊόντων, ενώ, εθελοντικά στο έργο αυτό θα συμμετέχουν πολυκαταστήματα , φορείς, αλλά και  ιδιώτες,  στηρίζοντας  την λειτουργία του. Καθημερινά προσέρχονται στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Εορδαίας άτομα που ζητούν καυσόξυλα για να ζεσταθούν, ένα κουτί γάλα για τα παιδιά τους, ένα πιάτο φαγητό, με τον ρυθμό προσέλευσης να παρουσιάζει συνεχή άνοδο

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.