Στην κορυφή του κόσμου , με πηδαλιούχο την Παναγιώτα Γκέκα από την Πτολεμαΐδα, το τετραπλό σκιφ του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

14 Οκτωβρίου 2017
17:54
Κανένα σχόλιο

>Στην κορυφή του κόσμου στην παράκτια κωπηλασία από σήμερα το τετραπλό σκιφ του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Η Αννέτα Κυρίδου, η Μαρία Πέργουλη, η Μαίη Εμμανουηλίδου και Στέλλα Κουμπλή με πηδαλιούχο την Παναγιώτα Γκέκα (από την Πτολεμαΐδα) είναι οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες για το 2017. Προπονητής του Ελληνικού πληρώματος με ξεχωριστή συμβολή στην επιτυχία ο Παντελής Παπατέρπος.

Η Ελληνική βάρκα μπήκε πολύ δυνατά στην κούρσα του τελικού. Παρόλο που έγινε κάποιο λάθος στην πορεία τους μαζί και με άλλες βάρκες, τα κορίτσια το αντιλήφθηκαν έγκαιρα διόρθωσαν την πορεία τους και πήραν τελικά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 27:34:98.

Στη 2η θέση νικήτρια του ασημένιου μεταλλίου ήταν η Ιταλία με τις MOLINARO Federica, MONDELLI Elisa, MILLO Beatrice, GIOIA Stefano, ROSSI Alice με χρόνο 27:41.49.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Γερμανία με χρόνο 27:49.29 και με πλήρωμα τις SCHULZ Gaby, BOETTCHER Johanna, HOWE Janine Lisa, FRITZE Lena και CREUTZBURG Julia.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο παρακάτω αρxείο pdf:

ResultR307CW4xFA_Neutral

Δείτε το βίντεο από την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Ελληνικό πλήρωμα

Πηγή http://navysports.gr

 

 

 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον τερματισμό των κοριτσιών

Θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.