Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Tα παράδοξα της κλιματικής αλλαγής και στην Κοζάνη (Φωτογραφία)

17 Οκτωβρίου 2017
16:07

Tα παράδοξα της κλιματικής αλλαγής και στην Κοζάνη. Δεν πέφτουν τα φύλλα, άρχισαν σε κάποιες περιπτώσεις να βγαίνουν μπουμπούκια σε αμυγδαλιές, βγήκαν, σήμερα, τα φίδια σε δρομάκια  στον ΑΗΣ Καρδιάς

 

16 σχόλια

  • Να μην λέμε αηδίες περί κλιματικής αλλαγής. 26 Οκτώβρη 1978 στην Αθήνα κυκλοφορούσαμε με τα φανελάκια. 27 Οκτωβρίου η Κοζάνη είχε ΤΡΙΑ (3) μέτρα χιόνι, (εντάξει, στα ορεινά), η πόλη χωρίς φως-νερό-τηλέφωνο και σκεπασμένοι με τις φλοκάτες.

    Η κλιματική αλλαγή υπάρχει μόνο ως προπαγάνδα, τίποτ’ άλλο. Το Νοέμβριο 1998 στα παρχάρια του Βερμίου είχαν ανθίσει παπαρούνες, καθώς ήταν η χρονιά με το πιο ισχυρό Ελ Νίνιο.

    Ψάξτε τις παλιές εφημερίδες, πριν 50-60 χρόνια, να δείτε τι καιρό έκανε τότε τον Οκτώβρη μήνα. Και οι αρχαίοι κυκλοφορούσαν με χλαμύδες επειδή έκανε ζέστη, αλλιώς θα φορούσαν κάπες και χλαίνες.

    • ΣΩΣΤΟΣ!
      ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ. Π.Χ. ΗΛΙΟΣ, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ,ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ!!!

      Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ Π.Χ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΑΝΘΡΑΚΑ(ΛΙΓΝΗΤΗΣ-ΕΛΛΑΔΑ)ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ “ΚΛΙΜΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΜΜΙΣΘΟΙ” “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΝ “ΕΓΚΥΡΩΝ” ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ!
      ΑΝ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗ,ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
      ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΥΧΑΙΕΣ,ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ Ή ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!!!

  • Ακομα υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν οτι….τον κόσμο και οχι μονο τον καιρο…για δείτε κανα ντοκιμαντέρ να πάρετε μια γεύση,όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο το κλίμα ειναι πολυ ευαίσθητο και οτι κάνουμε γυρίζει μπούμερανγκ σε εμάς,η γη,μας εχει γραμμένη εχει περάσει τα πάντα κάποτε ήταν μια πύρινη μπάλα χωρίς οξυγόνο….εμεις οι άχρηστοι τι θα πάθουμε …..

  • μερικες πασχαλιες ανθησαν!!!! κ ας μην κανουμε τους εξυπνους . αυτες οι θερμοκρασιες δεν ειναι της εποχης επρεπε ν ειναι κοντα στους 15 κ οχι 27!!

  • Προφανώς ο αναγνώστης δεν γνωρίζει για το Αγιοδημητριάτικο καλοκαιράκι που μαθαίναμε στο Δημοτικό πριν 50 χρόνια, αλλά και ούτε ρώτησε κανένα κυνηγό να του πει ότι φίδια υπάρχουν και τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Έλεος με αυτή την κλιματική αλλαγή. Η απόλυτη προπαγάνδα, που οσονούπω καταρρέει…

  • ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ …….. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ …. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!!

  • Η μεγαλύτερη απάτη τού αιώνα είναι η δήθεν υπερθέρμανση τού πλανήτη.Τό κλίμα αλλάζει μόνο του εδώ καί 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Ο άνθρωπος δεν μπορεί νά επηρεάζει τό κλίμα.Ο Ηλιος, τά ηφαίστεια, οι ωκεανοί , τά μαγνητικά πεδία καί άλλοι παράγοντες ευθύνονται .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.