Δημήτρης Κουτσούμπας: Απαράδεκτη η δικογραφία σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ για αντιΝΑΤΟϊκή κινητοποίηση στον Πολύμυλο Κοζάνης (Bίντεο)

23 Οκτωβρίου 2017
05:55

Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Ολοκαύτωμα του Μεσόβουνου Κοζάνης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ρωτήθηκε σχετικά με τη δικογραφία σε βάρος στελεχών και μελών του ΚΚΕ που πήραν μέρος στην αντιΝΑΤΟϊκή κινητοποίηση στον Πολύμυλο Κοζάνης και για τη συμφωνία κυβέρνησης – ΗΠΑ.

Στην απάντησή του, ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε:

«Είναι απαράδεκτο. Ο ελληνικός λαός και οι οργανώσεις του πρέπει να αντιστέκονται. Εδώ υπήρχε μια ΝΑΤΟϊκή φάλαγγα. Η συμμετοχή σε ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, δεν γίνεται για αμυντικούς σκοπούς, οι εξοπλισμοί που κάνει η κυβέρνηση σήμερα, όλες οι συμφωνίες που υπογράφει, γίνονται ουσιαστικά για να ενταχθεί στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς που εμπλέκουν όλο και περισσότερο την πατρίδα μας, το λαό μας, σε τυχοδιωκτισμούς, επιθετικούς πολέμους και επεμβάσεις. Και βέβαια ξέρουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα την πληρώνει ο λαός και η νεολαία».

902.gr

3 σχόλια

  • Σιγά τους αγωνιστές.! Οταν κυβερνούσε η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ δεν κινούσαν το δαχτυλάκι τους και επαινουνταν απο Σαμαρα και βενιζελο οτι το ΚΚΕ ειναι η σωστή αριστερά και το αποδεχονταν τοτε η κ παπαρηγα.!

  • Αλήθεια σήμερα γιατι το ΚΚΕ αντιδρά λυσασμενα και προβοκατόρικα σε καθε κυβερνητικό μέτρο , ακομα και στα θετικά , οπως αυτα για το κοινωνικό μέρισμα η τη δωρεάν περίθαλψη για ολους κλπ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.