ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2017 Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ Δ.Δ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΟΡΥΧΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΤΟ Δ.Δ. ΑΚΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 147.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ¨

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΗΣ Η Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΥΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ (ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ) Ο ΑΠΟΘΕΤΗΣ Α5 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ ΧΩΜΑ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΘΕΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11π.μ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Ο ΑΠΟΘΕΤΗΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ 120 ΜΕΤΡΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ .

ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο Α5 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡIΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.