Απεβίωσε ο Βασίλης Βύζας, καρδιοχειρουργός από την Πτολεμαΐδα

31 Οκτωβρίου 2017
12:36

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός, και πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας, καρδιοχειρουργός Βασίλης Βύζας. Ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμων, με λαμπρή καριέρα στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Χειρουργούσε στο Διαβαλκανικό, στο Παπαγεωργίου, και στον Κυανού Σταυρό. Ήταν βασικό μέλος της Ομάδας του διάσημου Καθηγητή Παναγιώτη Σπύρου. Μεταξύ των ανθρώπων τους οποίους εγχείρησε ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Αλβανίας Ραμίζ Αλία, και ο πρώην Υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας. Συνδεόταν με τον διεθνούς φήμης πρωτοπόρο καρδιοχειρουργό Κριστιάν Μπάρναρντ. Ήταν ενεργός πολίτης και ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά. Είχε καταγωγή από το Εμπόριο Εορδαίας, τόπο που αγαπούσε πολύ και επισκεπτόταν συχνά. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τόπο και χρόνο της κηδείας.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.