Η Επιτροπή Ειρήνης Πτολεμαΐδας (Παράρτημα ΕΕΔΥΕ) συμμετέχει στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Νοέμβρη

6 Νοεμβρίου 2017
10:57
Κανένα σχόλιο

Η Ελ­λη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφεση και Ει­ρή­νη (ΕΕΔΥΕ), καταγγέλλει και καταδικάζει την αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια όπως έδειξε και η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Το ίδιο κατηγορηματική είναι η καταδίκη της ΕΕΔΥΕ και στην ολομέτωπη επίθεση στην εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα που με το καμουφλάζ της «δίκαιης ανάπτυξης» και της «επιστροφής στην κανονικότητα», προωθεί και νέα αντιλαϊκά μέτρα, θωρακίζοντας συνολικά την κερδοφορία των μονοπωλίων στο έδαφος των άθλιων εργασιακών σχέσεων που επικρατούν στο σύνολο της οικονομίας. Μαζί με όλα αυτά προχωράνε τα αντιδραστικά σχέδια για το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας που κατακτήθηκε με αμέτρητους αγώνες και τεράστιες θυσίες από την εργατική τάξη κόντρα στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του.

Η ΕΕΔΥΕ με τις Επιτροπές Ειρήνης προετοιμάζεται αυτό το διάστημα εντατικά για το 18ο Συνέδριό της. Δεν σταματάμε, όμως, ούτε στιγμή τη δράση και την πάλη στο πλαίσιο του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του αντιιμπεριαλιστικού-αντιπολεμικού κινήματος θα συμβάλουμε στην επιτυχία των συλλαλητηρίων και θα δώσουμε το αγωνιστικό παρών στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ που οργανώνουν την Πέμπτη 9 Νοέμβρη Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και σωματεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

  • Στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα, το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 7.00 μ.μ., στις κεντρικές πλατείες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.