Μορφωτικός–Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου»: “Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας για ακόμα μια φορά αισθάνεται ότι επιτηδευμένα ο σύλλογος μας παραγκωνίζεται από μεριάς του Δήμου Βοΐου”

6 Νοεμβρίου 2017
16:02
Κανένα σχόλιο

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», ευχαριστεί θερμά τους χορευτές του που συμμετείχαν στην παρέλαση της 4ης Νοεμβρίου και σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης παρελαύνοντας με σημαία 105 ετών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας για ακόμα μια φορά αισθάνεται ότι επιτηδευμένα ο σύλλογος μας παραγκωνίζεται από μεριάς του Δήμου Βοΐου.

Συγκεκριμένα θέλουμε να επισημάνουμε κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την επίσκεψη της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας και φυσικά δεν περιμένουμε απαντήσεις.

1. Γιατί ο Σύλλογος μας όπως και άλλοι σύλλογοι δεν κλίθηκαν να παραστούν  κατά την κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

2. Δεν διαφωνούμε με την παρουσία συγκεκριμένου μη Σιατιστινού Συλλόγου στην εκδήλωση προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Βουδούρειο πολιτιστικό κέντρο, αλλά εκφράζουμε την πικρία και την απορία μας διότι δεν παρέστη το τμήμα του συλλόγου μας με τις παραδοσιακές φορεσιές και τη σημαία της ελευθερίας όπως και άλλοι τοπικοί σύλλογοι, αν και η πόλη μας γιόρταζε τα ελευθέρια της.

Η πόλη μας ήταν ο οικοδεσπότης που φιλοξενούσε όλους τους άλλους.

Με την ανακοίνωση μας αυτή πιστεύουμε απολύτως ότι διερμηνεύουμε και τα συναισθήματα όλων των Σιατιστινών, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο Σύλλογο μας, σχολιάζοντας αρνητικά την παράβλεψη αυτή της οργανωτικής επιτροπής του Δήμου.

Από το Δ.Σ του Συλλόγου

 

https://siatista-info.blogspot.com/2017/11/blog-post_22.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.