Μεγάλη προσέλευση πολιτών της Εορδαίας στη ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση οστικής πυκνότητας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Νοεμβρίου 2017
15:54
Κανένα σχόλιο

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των κατοίκων του Δήμου Εορδαίας , για την ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση οστικής πυκνότητας, με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης , που πραγματοποιεί το Γραφείο Εφαρμογής Κοινωνικών Πολιτικών και Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας στα πλαίσια εφαρμογής προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας και το Α΄ΚΑΠΗ Πτολεμαϊδας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Εορδαίας Δημήτρη Πολυχρονίδη η μέτρηση της οστικής πυκνότητας και οι ανάλογες εξετάσεις ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται με τη συμβολή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας από τις 14 Νοεμβρίου στο Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας που βρίσκεται στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως 11 κατόπιν ραντεβού (2463022647 Σαμαρά Θεοδώτα) και θα διαρκέσουν έως τις 21 Νοεμβρίου 2017 .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.