kozan.gr: Το “άδειασμα” του Θ. Καρυπίδη στον Μ. Δημητριάδη για την έμπρακτη “στήριξη” του κράτους στην ΔΕΗ μέσω του κοινωνικού μερίσματος – “Πούλα και λίγο παραπάνω”, στο θέμα της ΔΕΗ, η άποψη των υπολοίπων κομμάτων στη Βουλή, ανέφερε ο Περιφερειάρχης (Βίντεο)

22 Νοεμβρίου 2017
09:48

Άκρως αντίθετος με την άποψη που ακούστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, στη Φλώρινα, από το βουλευτή Κοζάνης, Μίμη Δημητριάδη, ότι,  η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την ΔΕΗ, επικαλούμενος την πρόσφατη απόφαση για το ποσό των 360 εκατομμυρίων ευρώ που θα δοθεί στη ΔΕΗ από το συνολικό 1,4 δισ. ευρώ του κοινωνικού μερίσματος, εμφανίστηκε, κατά τη δική του τοποθέτηση ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, “αδειάζοντας” το βουλευτή Κοζάνης. Ο κ. Καρυπίδης αναφέρθηκε και στο τι θα συνέβαινε αν έπεφτε τώρα η κυβέρνηση και ερχόταν μια νέα (κυβέρνηση), αναφερόμενος στις θέσεις που έχουν καταθέσει τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου, για το θέμα της ΔΕΗ. Δείτε τα χαρακτηριστικό αποσπάσματα, που εντόπισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό του Ράδιο Φλώρινα 101,5fm:

3 σχόλια

  • Μόνο κορώνες και κραυγές εντυπωσιασμού…. Τα καθρεφτάκια δεν πουλάνε πια Θόδωρε…
    Ή τιμάς τις δεσμεύσεις σου ή όχι.
    Πολύ χάχα- μπούχα με τους βουλευτές… Προσέξτε μην πάθετε τίποτα…!

  • Όποτε μιλαει ο Μίμης εκτίθεται είναι απίστευτος . Θυμάμαι που δεν ήθελα να κρατήσει την εικόνα στην εκκλησία για να το `παίξει ` αντί συστηματικός μήπως και κερδίσει κανένα ψήφο . Κ Δημητριάδη μην κάνετε δηλώσεις μην απαντάτε στον απλό λαό όταν διαμαρτύρονται για να μην εκτίθεστε . απολαυση Απήλαυσε την καρέκλα που σας χαρίστηκε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναδείτε , συνηχείστε έτσι υπάκουα ναι σε όλα για να σας βολέψουν σε διοικητική θέση μετά τις εκλογές ώστε να εξακολουθείτε να ζείτε σε βάρος των κοροϊδιών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.