ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

27 Νοεμβρίου 2017
09:37
Κανένα σχόλιο

Δυο μαζικές αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας οργανώθηκαν την εβδομάδα από 20 έως 24 Νοεμβρίου από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Συγκεκριμένα και σε συνεργασία με ομάδες πολιτών της Αθήνας, οι οποίες συνδράμουν στην υποστήριξη των κατοίκων, στάλθηκαν στο Δήμο Μάνδρας είδη πρώτης ανάγκης, όπως ταξινομημένα ανά φύλο και ηλικία ρούχα και παπούτσια και σχολικά είδη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΕΛΤΑ Κοζάνης για τη δωρεάν μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας και σε όλο αυτόν τον κόσμο που μας εμπιστεύεται, υποστηρίζει τις δράσεις μας και προσκομίζει σε σταθερή βάση, όλα αυτά τα χρόνια, είδη πρώτης ανάγκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: [email protected]r, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.