Ώρα 16:30: Το πρόβλημα ύδρευσης της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου αντιμετωπίζεται προσωρινά με νερό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ – Παρέχεται εμφιαλωμένο νερό στους κατοίκους

8 Ιανουαρίου 2017
16:27

Τα συνεργεία της Δ.ΕΥ.Α.Κ. συνεχίζουν την προσπάθεια να αποκαταστήσουν τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο σύστημα ύδρευσης της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το πρωί.

Μέχρι τότε και για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των κατοίκων του οικισμού, παρέχεται νερό στο δίκτυο από γεώτρηση η οποία έχει μεγάλη ποσότητα νιτρικών. Γι΄ αυτό οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιούν το νερό για οποιαδήποτε άλλη χρήση, αλλά ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ.

Προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε πόσιμο νερό μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου, ο οποίος θα μεριμνήσει για την προμήθεια τους με εμφιαλωμένο νερό.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από τη

ΔΕΥΑΚ

7 σχόλια

  • Nα ενημερώσετε τον κόσμο έναν προς έναν στα σπίτια τους. Ποιος θα το διαβασει εδω; Υπαρχουν και μεγαλοι ανθρωποι με προβληματα υγειας. Ανευθυνότητα και ανοργανοσια. Στις άλλες εκλογές πάντε ζητηστε ψήφο από τους Κινέζους. Για εκείνη την άσφαλτο περιμέναμε 2 χρόνια και αφού σπάσαμε τα αυτοκίνητα μας. Αλλά εδώ μιλάμε για εγκληματική αμέλεια. Σοβαρευτειτε επιτέλους!!

  • Αραγε σε αυτούς θα στείλουν λογαριασμούς για το ακαταλληλο νερό που τους προσφέρουν ή επειδη ειναι το χωριο του οικολογου μπορεί και “κάτι” να γίνει;

  • Φωστήρα και άσχετε-παρότι δεν θα έπρεπε- δεν μιλάει προφανώς για το εμφιαλωμένο αλλά για το άλλο, το μη πόσιμο που λέτε στην ανακοίνωση-ας μην πούμε ποιος δεν γνωρίζει ανάγνωση – και το οποίο θα καταναλωθεί για τις ανάγκες τωνσπιτιών (τουαλέτα πχ) και θα περάσει από το ρολόι, θα καταγραφεί και θα χρεωθεί. ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ;;; Ο-Ε-Ο;;ή θα αρχίσετε τα “κινέζικα”;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.