ΓΕΝ.Ο.Π/Δ.Ε.Η – Κ.Η.Ε: Οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν στο ξεπούλημα της ΔΕΗ – Ανεπιθύμητοι οι ιδιώτες «επενδυτές» σε Αρκαδία και Φλώρινα – Οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουν με «σταυρωμένα χέρια»

28 Νοεμβρίου 2017
20:03

Αγώνα Αντίστασης στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και Επιβίωσης για τις τοπικές κοινωνίες, είναι αποφασισμένοι να δώσουν πολίτες και εργαζόμενοι. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα των διαδηλωτών , εργαζόμενων και πολιτών της Μεγαλόπολης, που είχαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ταυτόχρονα ήταν η δέσμευση που έδωσε στον υπουργό Ενέργειας Γ.Σταθάκη , αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, το Δήμαρχο Μεγαλόπολης, τον Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως, τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ και τους πρόεδρο και γενικό γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και αφού πρώτα έγινε ενημέρωση και συζήτηση για τις νεώτερες εξελίξεις, ελήφθησαν αποφάσεις για την καλύτερη οργάνωση και τον συντονισμό των κινητοποιήσεων που έχουν ήδη αποφασιστεί ενώ συμφωνήθηκε η δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων της ΔΕΗ στη Γενική Απεργία της 14ης Δεκεμβρίου που αποφάσισε η ΓΣΕΕ.

7 σχόλια

  • Κυριοι τα πουλησανε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ κ τωρα και καλα ξεκινησατε επανασταση για τα ματια του κοσμου … Λιγη ντροπη … λιγη !

  • Ότι ο κος Αδαμίδης είναι ο Άρχοντας των δυο περιοχών που θα αποφασίζει ποιοι ιδιώτες θα είναι επιθυμητοί ή όχι, μόνο με κυβέρνηση Αριστεράς.
    Πρώτη φορά βέβαια δεν είναι, γινόταν και με ΠΑΣΟΚ.

  • ξεβόλεμα λέγεται αυτό ,τα λοιπά για λαική κατανάλωση,ποιες τοπικές κοινωνίες και μπαρμπούτσαλα … μόνοι σας είστε και το ξέρετε!!!

  • META THN ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ “ΥΠΕΡΟΨΙΑ” ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ……………….

  • Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα …Τις κοινωνίες ξεχαστετες …Μόνοι σας τα παίρνατε μόνη σας στους δρόμους …Θα πίνω καφέ και θα σας βλεπω

  • ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΡΙΧΝΩΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΡΥΦΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.