4ο & 10ο Δημοτικό Σχολείο Πτολ/δας: Πρόσκληση στο «Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Ευχόδεντρου», το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

30 Νοεμβρίου 2017
11:06
Κανένα σχόλιο

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων σας προσκαλούν στη γιορτή με θέμα το: «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Ευχόδεντρου του Σχολείου μας» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μμ.

Στην γιορτή θα φωταγωγηθεί με λαμπιόνια το μεγαλύτερο δέντρο της αυλής μας, το οποίο έχει στολιστεί με κάρτες-ευχές που έχουν κατασκευάσει τα παιδιά μας.

Η γιορτή θα συνοδεύεται από χριστουγεννιάτικη μουσική. Θα υπάρχει μπουφές από χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κέικ, κτλ) που θα φέρουμε όλοι οι γονείς. Για την «ζεστασιά» της γιορτής θα υπάρχουν φωτιές και κρασί. Θα ψήσουμε κάστανα στο πνεύμα του Χειμώνα. Θα «ζωγραφίσουμε» τα παιδιά και χορωδίες θα μας πουν τα παραδοσιακά τους κάλαντα. Φέτος έχουμε την μέγιστη τιμή να φιλοξενήσουμε και τον Αι Βασίλη.

Πιστεύουμε ότι, η συγκεκριμένη δράση θα δώσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σχολείο μας και θα αποτελεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τα παιδιά μας και η παρουσία τους αλλά και η δική μας θα ομορφύνει την γιορτή.

Στην γιορτή μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά και οι γονείς της πόλης.

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων

4ου & 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολ/δας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.