Συναδέλφισσες-οι:

Με πρόσχημα τις επιταγές του μνημονίου, η κυβέρνηση ξεπουλάει σε κρατικοδίαιτους ιδιώτες  αεριτζήδες, τις λιγνιτικές Μονάδες της χώρας, βαπτίζοντας το ΞΕ-πούλημα ως αποεπένδυση.

Επιχείρηση, Κοινωνία και εργαζόμενοι, δεχόμαστε επίθεση από τα ιδιωτικά συμφέροντα, που θέλουν να πάρουν το ΦΙΛΕΤΟ που λέγετε παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας από λιγνίτη, άρα πρέπει να γίνουμε υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί.

Οι τροϊκάνοι μας συμπεριφέροντε  σαν να είμαστε αποικία τους!!!

Θα πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουμε ότι, το μέλλον της Χώρας μας, αλλά και της περιοχή μας, είναι ο λιγνίτης, τα Ορυχεία και οι Σταθμοί Παραγωγής.

Χώρα που δεν βασίζετε σε δικό της καύσιμο είναι απόλυτα εξαρτημένη από τα συμφέροντα.

Η Ανεξάρτητη κίνηση Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους , τους νέους τις νέες , τους άνεργους, τα οικονομικά και εμπορικά επιμελητήρια της περιοχής, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλη την κοινωνία,  να ξεσηκωθούν και να αντιδράσουν.

Να δώσουμε όλοι μαζί, βροντερό παρών στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:30 στην Φλώρινα, για να μην επιτρέψουμε σε κανένα να ξεπουλήσει τον πλούτο της χώρας μας, τον λιγνίτη μας και τα νερά μας.

Δε θα δώσουμε το δικαίωμα στους ελάχιστους να αποφασίζουν για τους πολλούς.

Ας καταλάβουν όσοι προσπαθούν να στηρίξουν αυτές τις επιλογές ότι, πολύ σύντομα θα κριθούν και από τους εργαζόμενους αλλά και από την κοινωνία.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι:

Η ΔΕΗ ως η μεγαλύτερη Δημόσια Επιχείρηση του Ελληνικού Λαού αποτελεί για όλους μας ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και ως εκ τούτου: 

ΔΕΝ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ  ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Γραφείο Τύπου