kozan.gr: Κ. Κυριακίδης για το Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ): “Δεν θα είμαι και θα αποσυρθώ από το ΤΑΔΥΜ με την εκλογή της νέας διοίκησης” (Bίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2017
14:15

Απαντώντας σε αυτούς που θέτουν ζήτημα παραμονής του στο Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ), μετά την εκλογή της νέας διοίκησης στο ΕΒΕ Κοζάνης, ο  κ. Κ. Κυριακίδης ξεκαθάρισε πως: “Δεν θα είμαι και θα αποσυρθώ από το ΤΑΔΥΜ με την εκλογή της νέας διοίκησης”.

 

6 σχόλια

  • Μεγάλη προσπάθεια.
    Πολύς αγώνας.
    Συνεργασία.
    Ήθος και σεβασμός.
    Σωστή εκτίμηση.
    Σωστά αποτελέσματα.
    Μεγάλο μπράβο στην ανερχόμενη διοίκηση Κυριακιδη.
    Εύχομαι… οι άλλοι ακόμη καλύτερα.

  • Μπράβο στον κ.Κυριακιδη τίμιος κ σωστός αποδείχθηκε . Ασχέτως που ακόμη κάποιοι τον λοιδορούν . Οι συνεργασίες κ το ποιον του καθενός υπερνικούν τους κομματικούς μηχανισμούς !

  • ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ .
    ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΕΛΕΟΣ .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΡΕ…
    ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ,
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΙΛΕ .

  • Άντε πάλι..! Ειναι πράγματι σοβαρός και πολυ καλο άτομο ο κ Κυριακιδης αλλα μην το ξεφτιλίζετε καθε φορά με άσχετες υμνολογίες που δεν τις εχει ανάγκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.