Η χρηματοδότηση δρομολογίων για τις άγονες γραμμές, στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τους εκπροσώπους των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ (Bίντεο-Φωτογραφίες)

5 Δεκεμβρίου 2017
14:49

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων Αστικών ΚΤΕΛ της Περιφέρειας, του ΚΤΕΛ Κοζάνης και του συγκοινωνιολόγου κ. Παρασκευόπουλου, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ, των δρομολογίων στις άγονες γραμμές των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε συνεργασία με τους Δήμους, οι οποίοι θα πρέπει να εντάξουν και να συμπεριλάβουν τις δράσεις αυτές στα επιχειρησιακά τους προγράμματα.
«Έχουμε την υποχρέωση να ενισχύουμε τις δράσεις που είναι προς όφελος των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, σε περιοχές που δεν έχουν την ίδια προσβασιμότητα που έχουν τα αστικά κέντρα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

7 σχόλια

  • Θα περιμένουμε με μεγαλη αγωνία γιατί χρόνια προσπαθούμε ένα δρομολόγιο την εβδομάδα στο χωριό (ΚΤΕΝΙ) Υπάρχουν τόσοι ηλικιωμένοι εκεί το έχουν μεγάλη ανάγκη και όσες συναντήσεις έχουν γίνει με τον νυν δήμαρχο όσο και να υποσχέθηκε τελικά τίποτα δεν έκανε…..

  • Μεγαλη επιτυχεια καθε χρονο χανει η περιφερεια τουλαχιστον 300.000€ το χρονο διοτι δινει ολα τα δρομολογια στο ΚΤΕΛ (ναι κανει διαγωνισμο κομμενο και ραμενο στα μετρα του ΚΤΕΛ ετσι κι αλλιως το ΚΤΕΛ εχει υποδειξη στην περιφερεια το πως θα γινει ο διαγωνισμος) αυτο φαινεται και απο τα αποτελεσματα του διαγωνισμου,150 δρομολογια τουλαχιστον που εχει το ΚΤΕΛ και δεν μπορουν τα τουριστικα να διεκδικησουν εχει δωσει εκπτωση το ΚΤΕΛ 0,01% και στα 6 δρομολογια που μπορουν τα τουριστικα 65%,και μετα ψαχνετσι λεφτα κυριε Καρυπιδη.

  • Έπρεπε στη συνάντηση αυτή, να παρευρίσκονται μόνο ο Περιφερειάρχης, οι εκπρόσωποι των ΚΤΕΛ και ένας συγκοινωνιολόγος. Δεν μπορούσαν δηλ. να καλέσουν και εκπροσώπους από τα ενδιαφερόμενα χωριά, ώστε να ακούσουν και τις δικιές τους απόψεις και προτάσεις!

  • Πύργοι Μεσόβουνο απετούμε Αστική συγκοινωνία χωριά με 1300 κατοίκους
    Μεγάλη ανάπτυξη και προσφορά στην Εθνκή οικονομία
    Αλλά ξεχασμένοι από την περιφεριακή αρχή
    Μήπως να αλλάξουμε περιφέρεια και περιφεριακή Ενότητα

  • Ευτυχως δινει τα δρομολογια στο ΚΤΕΛ. Αν δοθουν στους τουριστες το χουμε γερα χαμενο απο ολες τις αποψεις. Ουτε στολο δεν εχουν κατα τ αλλα θελουν να κανουν κ μεταφορα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.